Fietsweekend 2024 De Veluwe

Fietsweekend 2024 De Veluwe

Het jaarlijkse fietsweekend van TC Avanti werd dit jaar gehouden van 24 t/m 27 mei.

De 13 deelnemers waren: Ko de Pooter, Leen de Hullu, Ronny de Rijcke, Henk Lucasse, Jos Lambert, Patrick Dankaart, Peter Bakker, Miechel Corstanje, Peter Verplanke, Stan Vereecken, Patrick Liefting, Leon Goossen en Jeffrey Walhout.

We hadden 3 naast elkaar gelegen bosvilla’s gehuurd in bungalowpark Hoenderloo van Roompot. Voor ons een mooie accommodatie. De middelste bungalow gebruikte we als centrale plaats om gezellig bij elkaar te zijn, te eten en te drinken.

De Veluwe is een heerlijk fietsgebied met prachtige fietspaden door bossen en heide.

Op vrijdag en maandag een fietsroute van ca. 60 km. en op zaterdag en zondag ca. 100 km.

De weergoden waren ons goed gezind. Code geel op vrijdag voorspelde niet veel goeds, maar dat viel achteraf mee. Het eerste fietsuur regen, maar daarna was het droog. Ook de andere dagen was het tijdens het fietsen droog met een zonnetje.

We hebben niet alleen lekker gefietst, maar ook lekker gegeten en gedronken. Ontspanning en gezelligheid vinden we ook belangrijk in onze club.  Op vrijdag- en zaterdagavond gebarbecued. Goed dat we de barbecue onder een party tent hadden gezet, want toen hielden we het niet droog. Zondagavond hebben we genoten van een diner in een plaatselijk restaurant.

We kunnen terugkijken op een geslaagd weekend.

Terug naar de bovenkant van de website